„ТАНДЕМ СТИЛ” ООД


„ТАНДЕМ СТИЛ” ООД е българска фирма, създадена през 2003 година, специализирала се в проектиране, производство и монтаж на мебели за дома, офиса и хотела. Фирмата предлага изработване на мебели по индивидуален проект като използва материали на водещи европейски производители – Egger, Kronospan, Geta Core, Fundermax, Sonae, Hefelle. Цветовата гама е изключително богата, а проектантските решения – смели и интелигентни. За удобство на клиента се изготвя оцветена компютърна 3D визуализация на предлаганото обзавеждане.

„ТАНДЕМ СТИЛ” ООД разполага със собствен транспорт, производствена база и модерно оборудване, част от което са разкройващ циркуляр SCM, кантираща машина за криволинейно кантиране SCM, автоматизирана кантираща машина TEXNOMA.

ТАНДЕМ СТИЛ” ООД е дистрибутор на фирмите „ТEKA” и „PYRAMIS”(мивки, смесители, уреди за вграждане) , „РОЛПЛАСТ” (производство на дограма,PVC и AL врати, външни ролетни щори, мрежи против насекоми, гаражни врати и охранителни ролетки, вътрешни щори) и „КАМАКС”(вътрешни хоризонтални и вертикални щори, сенници,PVC врати тип хармоника).

Основна цел на управленския екип е да установи и поддържа стабилни връзки с партньорите и клиентите на фирмата.Стремежът е насочен както към производство на качествен продукт, така и да осигури отлично обслужване на клиентите – от консултацията до монтажа. Важен принцип на фирмата е индивидуалния подход към всеки клиент – консултации за функционално претворяване на интериора, проектиране, гъвкавост при изпълнение на нестандартни идеи, разумни срокове на доставка и монтаж. Качеството на обслужване е гаранция за успешно партньорство.


За контакт

Управител – Красимир Крумов
GSM 0888/65 56 12

Офиси:
гр. Сандански, ул. Малешевска №5, Жана Крумова,
GSM 0886/00 66 28
гр. Сандански, ул. Мара Бунева №8, Методи Мицев,
GSM 0886/00 54 07
тел./факс: 0746/ 3 23 24
e- mail :tandemstyle@abv.bg