Нюман ООД
Нюман ООД е българска фирма, създадена преди повече от 10 – годишна история. Тя е лидер в търговията с дървесни материали, предназначени за мебелното производство в България. Нейният основно мото е "Качеството е наш висш приоритет". Ние разглеждаме термина "качество" като оптимално съотношение между предлаганите от нас продукти и цената, която клиента плаща. 

Нюман разполага с повече от 10 хил. кв. м. складови площи. Това позволява поддържането на богато разнообразие на дървесни продукти. Фирмата има предствителства в градовете София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе и Ловеч. Нашият екип е изградил дългогодишни традиции в продажбата, на продукти за мебелната промишленост, а това е основа за успешни взаимоотношения със сериозни партньори, както в България така и в чужбина. 

Продуктовата гама на Нюман включва изключително разнообразие от ламинирани и фурнировани плоскости, суров МДФ и ПДЧ, кухненски плотове, PVC и естествени кантове, OSB - обикновено и водоустойчиво, аксесоари и др.

Освен търговия с материали за мебелната промишленост, фирма Нюман ООД предлага и следните услуги:


Разкрояване, рязане и обкантване

Нюман предлага и гама от услуги като разкрояване, рязане и кантиране на плоскости от продуктовата си гама.

Техниката, с която производственият цех разполага, е сред най-високите класове на немските производители Altendorf и Brandt. Изключителната прецизност на машините, управлявани от квалифицирани оператори, предполага сериозно качество на детайлите. В това подразделение могат да бъдат изпълнени всякакви праволинейно нарязани и кантирани детайли, в най-кратки срокове и със завиден краен резултат.


Проектиране, дизайн, производство, доставка и монтаж на мебели

Нюман ООД предлага цялостно висококачествено обзавеждане на кухни, детски стаи, холни гарнитури, офиси и хотели по индивидуални проекти; изпълнение и монтаж на нестандартни конструкции, компютърно 3D визуализиране на предлаганите мебели и интериорни решения. В фирмата работят висококвалифицирани специалисти. Основен принцип е използването на качествени материали, спазване на сроковете, перфектна изработка и качествен краен продукт. Мебелите са съобразени . с ергономичните изисквания и модерните тенденции за функционалност и дизайн. Основната цел на Нюман е да създаде за Вас неповторим стил, уют и удобство.
За контакти с Нюман ООД

Централен офис:
София, ул. „Димитър Греков" 1 ет. 2,
тел. 02/943 43 40, 943 43 07, 943 43 08,
факс: 02/943 43 24.
Е-mail: office@newman-bg.com

Складова база и продажби:
София, Кв. Военна Рампа
ул. „Проф Иван Георгов" 3
тел: 02/931 10 31, 931 12 66, 931 09 97, 931 14 28
факс 02/831 30 02
Е-mail: newman_sklad@abv.bg

Складова база и продажби Пловдив
Пловдив 4000
ул. „ул. Георги Бенев" 13,
тел: 032/ 96 82 88

                                                                                                                               Синтез Софт