ЕТ Ефекто - Иван Петков


Италианските кухни винаги са били изключително популярни. Те не са само зона за съхранение на храна или за готвене, но в действителност те са начин на живот. Днес много кухни са затрупани и затворени. Съвременните кухни с италиански дизайн са просторни, отворени и имат чудесна и уютна атмосфера.

Това е така, но днес не е нужно кухнята да бъде произведена в Италия за да бъде с италиански дизайн. Ние можем,да Ви предложим продукт вдъхновен от италианския дизайн в Бургас. И това на цени на местният бургаския пазар. Ако желаете, можете да инвестирате в качествени материали и консумативи и тогава получения продукт ще бъде напълно съпоствавим с италианските аналози, които са на пазара.

Модерния италиански дизайн има своите особености

 1. Елегантен дизайн
 2. Модулна структура
  Различните части и модули на кухнята могат бързо и да се разглобяват и лесно монтират наново.
 3. Използване на празни пространства
  Това е уникална характеристика на кухните с италиански дизайн. Дизайнерите използват празни пространства и кухини, за да се създаде илюзия за по-голям обем. Това е приложение на минималистичния подход, който приема италианския дизайн.
 4. Качество на материалите
 5. Лесно интегриране с кухненски уреди
  Кухниенските уреди: аспиратор, печка,микровълнови фурни, хладилник, съдомиялна, пералня и т.н. заемат значително пространство в кухненския блок. Целта на дизайнера е да намери точното местоположение на всеки уред в наличното пространство в съответствие с визията на кухнята като цяло.
  Консултирайте се с нас, за да ви посъветваме за избора на домакински уреди. Всичко, което трябва да направите, е да изберете дизайн, който да ви харесва . Кухненските уреди, които си подхождат с най-добрите италиански кухни са тези, които са приели подобен минималистичен подход. Простота и съвременност - това е идеалът. Именно за това вградените уреди толкова подхождат на италианския дизайн.

Нашите услуги са:

 • Консултация на клиента за определяне на неговите изисквания
 • Изготвяне на 3D Проект, в който се включва оценка на необходимите разходи

Всяка кухня или друга мебел представлява проект, чиято цена се определя спрямо изискванията на клиента, цената на вложените материали и труда, вложен при изработването й.

кухня Ефекто


За контакти:

гр. Бургас
ЕТ „Ефекто-Иван Петков"
Управител: инж.Иван Петков
тел. 0888239634; e-mail: efekto@abv.bg